Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Climate Brunch - üzleti reggelik a KIK-től

A KIK CliMates estek sikerei arra ösztönöznek minket, hogy további networking lehetőséget biztosítsunk az innovációban érdekelt üzleti szereplők számára.

A havonta megrendezésre kerülő üzleti reggelik célja, hogy a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett cégeknek bemutatkozási és networking lehetőséget biztosítsanak, amelynek révén számos új projekt és együttműködés születhet.

A reggelik programja

A rendezvények alkalmával minden cégnek rövid bemutatkozási lehetőséget biztosítunk, ezt követően a reggeli során lehetőség van egymás vállalkozásainak és projektjeinek alaposabb megismerésére. Minden egyes üzleti reggelin egy résztvevőnk 10-15 perces előadásban számol be üzleti tapasztalatairól, illetve egy adott, klímainnovációs témáról. Résztvevőink egymástól segítséget kérhetnek, illetve ajánlásokat tehetnek a többi résztvevő számára, így építve tovább kapcsolatrendszerüket.

Részvétel az üzleti reggeliken

Az üzleti reggelin való részvétel díja 3900 Ft, mely tartalmazza a networking programot és a reggelit. 

Résztvevőink mondták

"Szerintem nagyon hasznos és jó rendezvény a CliMate Brunch! Érdemes összehozni hasonló hozzáállású, a környezetvédelmet és fenntarthatóságot így vagy úgy szem előtt tartó cégeket - nem csak a lehetséges együttműködések, partnerségek köttetése miatt, hanem a közösség általános erősítése érdekében is." 
Zámbó Csenge - HÁZIKÓ

"Vezetőként munkatársaimtól és partnerimtől a lényegre törő és hatékony munkavégzést várom el. A rendezvény ezt adja nekem, köszönöm a lehetőséget, a következő rendezvényre is veletek tartok."
Kocsis Frigyes - ENERGRADE Kft.

"Nagyon "otthon" éreztem magam: hozzám hasonló, zöld gondolkodású, lelkes, tenni akaró emberek vettek körül. Inspiráló volt szakmailag és szellemileg is!"
Kovásznai Szász Réka - GreenVision.hu

"Tetszik hogy kötetlen beszélgetés keretében át és meg tudjuk a megoldást, találni a semlegesítésre."
Nagy József - Oxyprogram

A program jelenleg szünetel!