Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

GreenAccelerator

 

Mi komolyan vesszük az ötleted!
Jelentkezz zöld ötleteddel és indítsuk el együtt, fejlesszük közösen sikeres cleantech startupodat!

Az Accelerator programban azon dolgozhatunk együtt, hogy innovatív ötletedet, startupodat közösen piacképessé fejlesszük és gazdaságilag életképes vállalkozássá formáljuk.

 

Most rajtad a sor!
Inkubációs programunk keretében segítünk neked az üzleti modellt kialakítani, kiismerni a piac működését és felkészítünk a befektetők keresésére is.

A program célja, hogy támogassa az induló startupokat az üzleti modelljük és egyedi terméktulajdonságuk finomításában, fejlesztésében. A jelentkezőknek lehetőségük van az első prototípusok elkészítésére, és segítséget kapnak az ipari szereplők felől érkező visszajelzések értékeléséhez, heti szinten vehetnek részt konzultációkon mentoraikkal, networking esemény keretében bővíthetik kapcsolati hálójukat. A már érettebb startupokat részletesen kidolgozott üzleti modelljük mentén a következő fázisba segítjük tovább lépni: a validációhoz és a vásárlók megszerzéséhez. Szakértői támogatást biztosítunk mentoraink és coachaink által az inkubációs workshopokon, egyéni konzultációkon. A program felkészít a vállalkozásokat a jövendőbeli befektetésekre, segítséget kapnak a potenciális befektetőkkel történő tárgyalásokra való felkészülésben.

 

 

Legalább két fős csapatok jelentkezését várjuk, olyan csapatok jelentkezését, amelyeknek skálázható, fenntartható innovatív ötletük, vagy már kidolgozott projektjük van. A startupnak nem kell kifejezetten érettnek lennie, azonban egy alap üzleti modell, illetve piackutatás megléte előnyt jelent.

 

Az elbírálás szempontjai:

  • Innovációs potenciál
  • Megvalósíthatóság
  • Csapat
  • Klímaváltozásra gyakorolt pozitív hatás
  • Skálázhatóság
  • Hosszú távú perspektíva

 

A programot Boot Camp nyitja meg (2024. február) ezután kéthetente kerül sor mentorálásra.

 

A jelentkezés folyamata:
Kattints a jelentkezés gombra és töltsd ki az online jelentkezési lapot.
Kérdés esetén keresd munkatársainkat: startup@ppis.hu

 

Értesítés a jelentkezés elbírálásáról: 2024. január 21.

 


  JELENTKEZÉS