Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Journey Community Summit 2019

Journey Community Summit 2019

2019. augusztus 27 & 28-án, az Európai Ifjúsági Központban kerül megrendezésre a Journey zárókonferenciája (angolul a rendezvény neve ’Community Summit’), amelynek fővédnöke Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter. Az eseményre Téged is szeretettel várunk!

Az EIT Climate-KIC szervezete alatt futó Journey Európa legnagyobb innováció alapú-éghajlatváltozási programja, amelynek keretében mintegy 400 felsőoktatási hallgató részesül oktatásban. A Journey célja, hogy a fiatalok 4 hetes nyári egyetemi kurzusokban 4-5 fős csapatokba rendeződve olyan innovatív megoldásokat dolgozzanak ki, amelyek a klímavédelmi problémák megoldását célozzák meg. Az éghajlatváltozás globálisan mindannyiunk közös, és egyik legégetőbb problémája már most, illetve lesz még inkább a jövőben, amelynek kezeléséhez új, innovatív ötletekre, a fiatalok témabeli jártasságára, hozzáértésére és lelkesedésére is szükség van.

Idén összesen 9 nyári egyetem kerül megrendezésre két turnusban (július és augusztus) mely során összesen 20 városban folyik majd munka. Minden nyári egyetem 4 hetes és 3 különböző várost érint. Idén először a júliusi turnusok Hamburgban, majd az augusztusi turnusok Budapesten találkoznak, ahol egy 2 napos zárókonferencián prezentálják a csapatok az ötleteiket, és lesz alkalmuk kapcsolatokat építeni a szakma elismert cégeivel, kutatóintézeteivel és egyetemeivel.

 

A konferencia fő hatásterületei

Hogy miért érdemes kilátogatnia az augusztus 27-i & 28-i zárókonferenciánkra?

Vállalati imázsépítés

Konferenciánkon olyan értékeket közvetítünk, amely miatt érdemes cégednek megmutatnia magát az innováció és a klímaváltozás elleni küzdelem elkötelezett képviselőjeként.

Megismerni európa leginnovatívabb fiataljait

A programba bekerülők Európa vezető egyetemein végzős, vagy már frissdiplomás, a jelentkezésüket követően 2 körben megszűrt diákok. A Journey során ezek a fiatalok jártasságot szereznek a rendszerszemlélet elsajátításában, az üzletfejlesztésben és a klímainnovációs ötletek kidolgozásában.

Szponzoráció

Támogasd az eseményt az egyéni igényekre szabható szponzorációs csomagjaink egyikével. Ha szeretnéd, hogy megjelenjen cégedről egy cikk a Forbes magazinban, vagy vállalatod/intézeted logója a kivetítőn, esetleg tartanál egy inspiráló innovációs workshopot/előadást cégedről, vedd fel velünk a kapcsolatot. Az opciók tárháza végtelen! Szponzorációs csomagjainkról részletesebb információt ebben az anyagunkban találsz.

Üzleti kapcsolatok bővítése, kialakítása, ápolása

Ismerkedjetek a hallgatókkal, a szakma kiválóságaival, környezeti és műszaki kutatóival, az innovációban és fenntarthatóságban élen járó vállalatok képviselőivel, majd használd a kibővített kapcsolatrendszert a jövőbeli projektek alakításához!

Napirend

A zárókonferencia programja az egyes közreműködőkkel folytatott egyeztetésektől függően változhat, az aktuális napirendet az alábbiakban találod.

 

 

A kék hátterű részek a Journey-ben résztvevő hallgatóknak szólnak, a zöld hátterűek pedig nyitottak a külsősök, érdeklődők számára is. Fehérrel a nem a szakmai programok részét képező, kiegészítő napirendi pontok kerültek jelölésre.

Magáról a Journey programról további információk angol nyelven, illetve REGISZTRÁCIÓS lehetőség a https://journey.climate-kic.org/ oldalon érhetőek el.

A konferenciával vagy általánosságban a Journey-vel kapcsolatos bármilyen kérdésedet, kérésedet, észrevételeidet az alábbi e-mail címre küldheted: education@ppis.hu.

 

Résztvevők