Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Greenhouse pre-inkubációs program

Greenhouse pre-inkubációs program

Szeretnél vállalkozást indítani? Csatlakozz a pre-inkubációs programunkhoz, és láss hozzá még ma! Az EIT Climate-KIC azon kezdő vállalkozók számára hozta létre a Greenhouse pre-inkubációs programot, akiknek van egy ötletük, és rengeteg-rengeteg motivációjuk, hogy meg is valósítsák azt – de még nem állnak rá teljesen készen.

Akár az ötleted szorul csiszolásra, akár a már meglévő üzleti tervedet tökéletesítenéd, a Greenhouse program a legjobb hely számodra. Hiszünk benne, hogy a vállalkozói gondolkodásmód elsajátításához is szükség van támogatásra, ezért is hoztuk létre a Greenhouse programot.

Mindenki számára nyitott

A Climate-KIC a kiválasztott Greenhouse csapatokat €2500-val segíti annak érdekében, hogy a klímainnovációs ötleteiket fenntartható üzletté, piacképes termékké vagy szolgáltatássá tudják fejleszteni.

Informális és rugalmas környezetet teremtünk az ötleted piaci lehetőségeinek értékeléséhez, az üzleti modelled fejlesztéséhez és hogy kiderítsd, hogy a vállalkozók világa valóban neked való-e.

Ha kitartasz amellett, hogy igazi start-uppá fejleszd innovációdat, akkor további programok várnak rád, amik ösztökélnek és végigkísérnek a sikeres vállalkozói karrier felé vezető úton.

Támogatás

A Greenhouse lehetőséget nyújt szakértői coachingra, workshop-ok látogatására és számos más inspiráló esemény elérésére. Minden projekthez egy coach kerül, aki fix óraszámban fog rendelkezésre állni, de ezen felül további támogatásra is lehet számítani. A hozzárendelt szakértőnek kapcsolata van a Climate-KIC dinamikus közösségéhez, ami a kreatív kombinációját nyújtja  az inspiráló tevékenységeknek, inkubációnak, top –quality tanulási lehetőségeknek, mentorálásnak, piaci tesztelésnek és üzleti modellezésnek.

Mire számíthatsz, ha felvételt nyersz a Greenhouse programba?

  1. Létre kell hoznod egy maximum 6 hónapos menetrendet, akció- és költség tervezettel.
  2. Havi egy találkozót be kell iktatnod a hozzád rendelt coach-csal, hogy megvitassátok az előrehaladásodat.
  3. Alá kell írnod egy szerződést a projekt finanszírozásáról.

Menetrend

  1. Jelentkezési időszak: 2019. március 15 - április 22
  2. Jelentkezések értékelése és interjúk: 2019. április második fele
  3. Felvételt nyert csapatok értesítése: 2019. április vége
  4. Kezdés: 2019. május első fele
  5. Ötletfejlesztési időszak: 2019. május- szeptember 

Hozzáadott érték

  Képességfejlesztés

A karriered szempontjából kritikus képességeidet fejlesztjük a legmagasabb színvonalon, hogy kiterjesszük és elmélyítsük tudásodat. Európa legjobb akadémiai intézményinek tapasztalt szakértői fognak ebben segíteni, akik start-up fejlesztésre specializálódtak

  Karrier előrehaladás

A Climate-KIC páratlan szakmai lehetőségeket tár eléd. Az akadémiai intézményekkel és az innovatív cégekkel létrehozott, kiterjedt hálózatunk egyedi lehetőséget nyújt, hogy felismerd szakmai motivációidat, és ezzel párhuzamosan bővítsd kapcsolatrendszeredet.

  Kereskedelmi know-how

Mindig akad egy jó ötleted, de nincsenek meg a képességeid még, hogy valóra is váltsd azt? Mi megtanítjuk számodra, hogy kell ahhoz, hogy mégis piacképes legyen a klímainnovációs ötleted!

  Személyes fejlődés

Eleged van a sablonoktatásból, és a saját víziódat akarod továbbfejleszteni? Elhivatottak vagyunk amellett, hogy segítsük felfedezni és kiismerni a saját klímaváltozással kapcsolatos látásmódodat, szakértői mentorálás támogatása mellett.

  Networking és közösségépítés

Egy példátlanul aktív és befolyásos közösség tagja lehetsz, amiben többek között vállalkozók, vállalkozások, önkormányzatok és akadémiai intézmények szerepelnek.

2020-ban a Greenhouse program szünetel. Amennyiben érdeklődsz programjaink iránt, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot:  

 

ÉRDEKLŐDÖM

 A programmal kapcsolatos GY.I.K. a letölthető anyagok között található meg.

Letölthető anyagok