Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

Elindult a jelentkezés a 2015-ös Pioneers into Practice programra

2015. február 03

Pioneers into Practice, avagy nemzetközi szakértői csereprogram

A Pioneers into Practice program célja, hogy a "low-carbon" területén dolgozó munkavállalók és vállalkozók innovációs képességét erősítse az éghajlatváltozás témakörén belül. A programban részt vevő pioneeroknak lehetőségük van különböző területen tevékenykedő fogadó szervezeteknél gyakorlati ismereteik elmélyítésére és szakmai tudásuk bővítésére.

A programról

A résztvevők a négy-négy hetes hazai és külföldi gyakorlati munka mellett elméleti szemináriumokon kapnak képzést, valamint egy nemzetközi innovációs fesztiválon is részt vehetnek.

A program segít különböző klímainnovációs rendszerek megértésében, ezáltal hozzájárulva az alacsony széntartalmú (low-carbon) gazdaság kialakításához Európában. A négyhetes gyakorlatok minden esetben azt támogatják, hogy a résztvevők kikerüljenek megszokott munkakörnyezetükből és tudásukat egy, a küldő szervezetüktől eltérő közegben, innovatívan hasznosítsák.

Felkészítő workshop

Ingyenes felkészítő workshopunkra 2015. február 20-ig lehet jelentkezni a pioneers@ppis.hu címen.

Jelentkezés 

A jelentkezés online, a Climate-KIC központi oldalán keresztül történik. Bővebb információért látogass el a http://klimainnovacio.hu/hu/program/pioneers-into-practice oldalra.
 

 

Alkalmazkodás az éghajlatváltozáshoz

Alkalmazkodás az éghajlatváltozáshoz

Biomassza alapú gazdaság fejlesztése

Biomassza alapú gazdaság fejlesztése

Fenntarthatóbb városi rendszerek

Fenntarthatóbb városi rendszerek

Ipari szimbiózis

Ipari szimbiózis