Ugrás a tartalomra

Jelenlegi hely

LIFE-MICACC NYEREMÉNYJÁTÉK - JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

2021. szeptember 26

 

 

1. A Szervező

A LIFE_MICACC nyereményjáték (továbbiakban: „Játék”) szervezője és lebonyolítója a PANNON Pro Innovációs Kft. (székhely: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 62.), (továbbiakban: „Szervező”).

2. A Játékban való részvétel feltételei

A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes magyar állampolgár, aki a Játék Időtartama alatt a LIFE-MICACC applikációt letölti, és a mobilapplikációban érvényes adatait megadva regisztrál.  A Játékból ki vannak zárva a Játék szervezésében részt vevő gazdasági társaságok dolgozói és mindezen személyek Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. A részvétel további feltételeit jelen Játékszabályzat 4. pontja rögzíti.

3. A Játék időtartama

A Játék 2021. szeptember 27. 00 óra 00 perctől 2021. október 24. 23 óra 59 percig tart (továbbiakban: „Játék Időtartama”). A Játékban kizárólag csak a 2021. szeptember 27. napjától 2021. október 24. napjáig tartó időszakban történt érvényes regisztrálók vesznek részt.

4. A részvételi feltételek:

A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes magyar állampolgár, aki a Játék Időtartama alatt a LIFE-MICACC mobil applikációt az App Store (https://apps.apple.com/hu/app/life-micacc/id1441762812) vagy a Google Play Áruház felületéről (https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.spacesalad.secondscr.li...) letölti, majd a mobil applikáció telepítését követően a felajánlott lehetőségek egyikével: Facebook fiókkal, Google fiókkal, vagy Regisztrációval, ez utóbbi esetben felhasználónevének, érvényes e-mail címének és választott jelszavának megadásával és az Általános Szerződési Feltételek, valamint az Adatvédelmi Irányelvek elfogadásával regisztrál. A regisztrációval a Játékos elfogadja jelen Játékszabályzatban és Adatkezelési Nyilatkozatban rögzített valamennyi feltételt, és hozzájárul az önkéntesen megadott személyes adatai kezeléséhez a Játékkal összefüggésben. Amennyiben a Játékos által megadott regisztrációs adatok utóbb valótlannak bizonyulnak, úgy ennek minden következményét a Játékos, mint adatszolgáltató viseli. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

5. A Játékban részt vehet, aki

a regisztrációval elfogadja a Játékszabályzatot és a jelen játékszabályzatban („Játékszabályzat”) írt valamennyi feltételt, valamint hozzájárul a megadott adatainak az Adatvédelmi Szabályzatban írtak szerinti kezeléséhez.

5.1. A személyes adatok védelmét a Szervező az Adatvédelmi Szabályzatban leírtak szerint biztosítja. Kérjük, hogy mielőtt elfogadja a jelen Játékszabályzatban írt valamennyi feltételt, ismerkedjen meg a Szervező adatvédelmi gyakorlatával, amelyet a Játék Adatvédelmi Szabályzatában talál meg (lásd lent).

5.2. Szervező kizárja a felelősségét a Játék rajtuk kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a Játék nem vagy korlátozottan teljesíthető, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

6. A Nyeremények

A Játék folyamán heti 2 fő, azaz a 4 hét alatt összesen 8 fő – a Játékszabályzat 7. pontjában írtak szerint meghatározott Heti Nyertesek – fejenként 10 000 Ft értékű Praktiker Ajándékutalványt nyerhetnek, mely bármelyik magyarországi Praktiker áruházban felhasználható, valamint 2 fő – a Játékszabályzat 7. pontjában írtak szerint meghatározott Főnyeremény Nyertesek – „Sahara 520 literes szögletes esővízgyűjtő tartály csomagot” nyerhetnek.

7. A nyertes személyek meghatározása

Heti Nyertesek: A Játék Időtartama alatt a Játékszabályzatban meghatározott feltételek szerint regisztráló Játékosok között heti bontásban (az előző heti regisztráltak közül) 2 db 10 000 Ft értékű Praktiker Ajándékutalvány kerül kisorsolásra a https://www.random.org/ weboldal „True Random Number Generator” használatával. A sorsolás előtt az applikácó second screenjéből kinyert regisztráltlistában regisztrálás időpontja szerint sorba rendezett regisztrálók sorszámot kapnak, melyek közül generálja a nyertesek sorszámát a „True Random Number Generator”. A heti 2 db Heti Nyertes mellé minden héten további + 2 fő Tartaléknyertes kerül kisorsolásra. A sorsolás időpontja és a nyertesek meghatározása:

Regisztrálás időpontja

Heti Nyertesek sorsolás időpontja

2021. szeptember 27., 00 óra 00 perc és 2021. október 3. 23 óra 59 perc között

2021. október 4. 12 óra 30 perckor

2021. október 4., 00 óra 00 perc és 2021. október 10. 23 óra 59 perc között

2021. október 11. 12 óra 30 perckor

2021. október 11., 00 óra 00 perc és 2021. október 17. 23 óra 59 perc között

2021. október 8. 12 óra 30 perckor

2021. október 18., 00 óra 00 perc és 2021. október 24. 23 óra 59 perc között

2021. október 25. 12 óra 30 perckor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben „Heti Nyertesek” sorsolása során kisorsolt Játékosok bármelyike nem felel meg a Játékszabályzatban rögzített bármely feltételnek, kizárásra kerül(nek), helyette/helyettük pedig a kihúzás sorrendje alapján a taraléknyertesként meghatározott Játékos (továbbiakban „Tartaléknyertes”) minősül Nyertes Játékosnak.

Főnyeremény Nyertesek: A Játék teljes Időtartama alatt a Játékszabályzatban meghatározott feltételek szerint regisztráló Játékosok között a Játék Időtartamának letelte után összesen 2 db Sahara „520 literes szögletes esővízgyűjtő tartály csomag” kerül kisorsolásra a https://www.random.org/ weboldal „True Random Number Generator” használatával. A sorsolás előtt az applikácó second screenjéből kinyert regisztráltlistában regisztrálás időpontja szerint sorba rendezett regisztrálók sorszámot kapnak, melyek közül generálja a nyertesek sorszámát a „True Random Number Generator”. A Játék teljes Időtartama alatt regisztrált 2 db Főnyeremény Nyertes mellé további + 2 fő Tartaléknyertes kerül kisorsolásra. A sorsolás időpontja és a nyertesek meghatározása:

Regisztrálás időpontja

Főnyeremény Nyertesek sorsolás időpontja

2021. szeptember 27., 00 óra 00 perc és 2021. október 24. 23 óra 59 perc között

2021. október 25. 12 óra 30 perckor

 

 

 

 

Amennyiben „Főnyeremény Nyertesek” sorsolása során kisorsolt Játékosok bármelyike nem felel meg a Játékszabályzatban rögzített bármely feltételnek, kizárásra kerül(nek), helyette/helyettük pedig a kihúzás sorrendje alapján a taraléknyertesként meghatározott Játékos (továbbiakban „Tartaléknyertes”) minősül Nyertes Játékosnak.

8. A Nyertesek értesítése

A Nyereményjáték folyamán a 7. pont szerint meghatározott Nyerteseket a Szervező a Nyertes LIFE-MICACC mobil applikációban történt regisztrálása során megadott e-mail címére küldött e-mail üzenetben értesíti a Sorsolást követő legfeljebb 48 órán belül. Amennyiben a Nyertes az értesítést követő 72 órán belül nem reagál válasz e-mail üzenetben a Szervező e-mailes megkeresésére és/vagy nem veszi fel a Szervezővel a kapcsolatot, úgy a Nyertes nem jogosult a Nyereményre.

Ezután a Szervező a sorban következő Tartaléknyertest értesíti annak LIFE-MICACC mobil applikációban történt regisztrálása során megadott e-mail címére küldött e-mail üzenetben. Amennyiben a Tartaléknyertes az értesítést követő 72 órán belül nem reagál válasz e-mail üzenetben a Szervező e-mailes megkeresésére és/vagy nem veszi fel a Szervezővel a kapcsolatot, úgy a Tartaléknyertes sem jogosult a Nyereményre.

A Nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez Szervező kérheti a Nyertest személyazonosságának igazolására.

A Nyeremény átvételének részleteit Szervező és Nyertes egyeztetik, mely során Szervező további adatokat kérhet Nyertestől: úgy, mint postai címet és telefonszámot, melyek a Nyeremény eljuttatásához elengedhetetlenek.

8.1. A Szervező fenntartja annak a jogát, hogy belátása szerint a nyereményt egy másik azonos, vagy nagyobb értékű nyereményre kicserélje.

8.2. A Nyeremények készpénzre nem válthatók és át nem ruházhatók.

8.3. Eltérő rendelkezés hiányában az Nyereményekre nem vonatkoznak szavatossági jogok, így azt nem lehet kicserélni vagy az értékesítőnél visszaváltani.

8.4. A Játékos a nyereményt saját kockázatára fogadja el. A Szervező a nyereménnyel kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállal.

8.5. A Nyereményeket a Szervező biztosítja, a Nyeremények utáni adó- és járulékterheket a Szervező fizeti meg.

8.6. A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából eredő, a Játékosok vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

9. Általános rendelkezések

9.1. Amennyiben megalapozottan feltehető, hogy a jelen Játékszabályzatban foglalt rendelkezéseket valamely Játékos megszegte, abban az esetben a Szervező saját belátása szerint érvénytelenítheti az adott Játékot, illetve a Játékból kizárhatják a Játékost. Előbbi kizárás esetén a Szervezővel szemben semmilyen igény nem támasztható.

9.2. Amennyiben a Játékszabályzat, illetve a promóció bármely más kommunikációs anyagai (pl. Facebook poszt, hírlevél, promóciós kreatív anyagok) között nincs összhang vagy azok ellentmondanak egymásnak, úgy minden esetben a jelen Játékszabályzatban foglalt rendelkezések irányadók.

9.3. A törvény által lehetővé tett legteljesebb mértékben a PANNON Pro Innovációs Kft. nem tartozik felelősséggel semmilyen olyan kárért vagy veszteségért, amely a Játékhoz kapcsolódóan keletkezett.

9.4. A Szervező fenntartja valamennyi Játékos ellenőrzésének a jogát, továbbá a Nyeremény átadásának megtagadásához, valamint a Nyeremény visszavonására való jogot abban az esetben, ha alapos okkal feltételezhető az, hogy jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy bármely más olyan rendelkezést, amely a Játékban való részvétel feltételét képezi megszegték vagy amennyiben egy résztvevő/Játékos tisztességtelen előnyökre tett szert a Játékban való részvétel során vagy csalárd módon járt el.

9.5. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Játékszabályzatot bármikor módosítsa, vagy a Játékot annak bármelyik fázisában lezárja a Szervezőn kívülálló olyan okok esetén, amelyek miatt ez elkerülhetetlen, azonban a Szervező megtesz mindent annak érdekében, hogy minimálisra csökkentse ennek a hatását a résztvevők vonatkozásában annak érdekében, hogy a résztvevőknek/Játékosoknak ne okozzon csalódást.

9.6. Jelen Játékszabályzatra a magyar jog az irányadó.

9.7. A Játékban való részvétellel a résztvevők a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeket elfogadják, és azok kötelezők rájuk nézve.

Budapest, 2021. 09. 26.

Szervező:

PANNON Pro Innovációs Kft., székhely: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 62.

 

A Játék Adatvédelmi Szabályzata

Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

A Játékos által megadott személyes adatokat Szervező bizalmasan, a hatályos uniós és magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli, a Játékos személyhez fűződő jogait mindenkor tiszteletben tartja. A Játékkal összefüggő adatkezelői feladatokat az üzemeltető látja el, míg az adatkezelés során Lebonyolító adatfeldolgozói feladatokat lát el.

Szervező megtesz minden lehetséges intézkedést a személyes adatok biztonságáért; az adatkezelés során tudomására jutó adatokat a lehető legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeli, a hatályos jogszabályok által lehetővé tett minden módon megvédeni azokat a különböző kockázatoktól, így különösen: jogosulatlan hozzáféréstől, megváltoztatástól, továbbítástól, nyilvánosságra hozataltól.

Jelen adatvédelmi szabályzatban írtak összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, különös tekintettel a következőkre:

a 2011. évi CXII. törvény - az információs önrendelkezési jogról és az információ­szabadságról (Infotv.);

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) - a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében tör­ténő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK.

A résztvevő/Játékos a Játékban történő részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott személyes adatokat – vezetéknév, keresztnév, email cím, postázási cím, telefonszám – a Szervező a Játék lebonyolítása és a Játékszabályzat szerint felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését és feldolgozását a Szervező, mint adatkezelő és adatfeldolgozó végzi. A Szervező a személyes adatokat a jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően bizalmasan kezeli.

A résztvevők a Játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező díjmentesen felhasználja a nyertesek személyes adatait a Játék lebonyolítása céljából a Játékszabályzat szerint.

Az adatszolgáltatás önkéntes. A Szervező az adatokat harmadik személyek részére csak abban az esetben továbbítja, amennyiben az a Nyeremény Játékoshoz történő eljuttatása céljából elengedhetetlen (pl. futárszolgálat, csomagszállító szolgálat, postaszolgálat) és azokat az adatokat, melyeket a Nyertes nem a mobil applikációban történő regisztrálása során, hanem a Nyeremény átvétele céljából, önkéntesen adott meg Szervező részére, a Játék lezárását követő 20 munkanap múlva megsemmisíti.

Tájékoztatjuk, hogy személyes adatai kizárólag abban az esetben kezelhetőek jogszerűen, ha ahhoz Ön hozzájárul. Amennyiben személyes adataidat nem kívánja megadni, illetve azok kezeléséhez nem kíván hozzájárulni, az adatszolgáltatást, illetve hozzájárulását megtagadhatja azáltal, hogy a Játékban nem vesz részt, vagy adatait nem adja meg.

Szervező tájékoztatja a Játékosokat, hogy az adatkezelés a Játékos hozzájárulásán alapul. Az adatkezelés jogalapja (az Infotv. fent hivatkozott szakasza mellett): az érintett önkéntes hozzájárulása, GDPR 6. cikk (1) bek. A) pont). Az adatszolgáltatás önkéntes, mindazonáltal a Játékban történő részvétel a jelen szabályzatban meghatározott adatok közlését szükségessé teszi.

Szervezőnek az alábbiakban meghatározott személyes adatokra van szüksége, amelyek rendelkezésre bocsátása Ön, mint a Játékban résztvevő személy részéről önkéntes.

Szervező a Játék lebonyolítása, a Nyeremény átadásának felelősségvállalási érdekében kezeli az adatokat.

Szervező a következő adatokat kezeli: Játékos teljes neve, postázási címe, telefonszáma, e-mail címe.

A Játékban való részvétellel a Játékos egyidejűleg elfogadja jelen szabályzatban rögzítetteket.

Tekintettel az előbb írtakra, a Játékos elfogadja, és kifejezetten kijelenti: hozzájárul ahhoz, hogy Szervező a megadott személyes adatok tekintetében adatkezelést végezzen, illetve, hogy személyes adatait kezelje.

A Játékos a megadott adatokat bármikor módosíthatja vagy azok törlését kérheti a Szervezőtől.

Játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk megadott személyes adatok valódiságát Szervező az ajándék átadását megelőzően, amennyiben ez szükséges - személyazonosító igazolvány alapján - leellenőrizze.

A Játékos(ok) a játékban való részvétellel minden tekintetben elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését, a Szervező pedig szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik.

Az adatkezelés időtartama: A Szervező a Nyeremény átvételét követő 20. munkanap végéig kezeli a Játékos(ok) Játék során megadott adatait.

Játékos kérelmezheti a tájékoztatást adatai kezeléséről, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az esetleges adatfeldolgozóink nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről; továbbá kérheti adatainak helyesbítését, valamint személyes adatainak törlését vagy zárolását. Szervező a tájékoztatást a lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 20 munkanapon belül teljesíti. A Játékkal összefüggő adatvédelemi kérdéseket a Szervező következő email címére lehet megküldeni: info@ppis.hu.

Amennyiben Játékos az adatkezelést sérelmesnek tartja, tiltakozhat azok kezelése ellen, valamint bírósági jogorvoslatot kezdeményezhet, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

Játékos kötelességet vállal arra, hogy a Játék során kizárólag saját adatait adja meg, és ezen adatok a valóságnak megfelelnek. Az adatok valódiságáért Játékos felel. Amennyiben a Játékos valótlan adatokat rögzít, vagy más személy adatait adja meg, a vonatkozó és polgári jogi, büntetőjogi és szabálysértési szabályok szerint felel.

Szervező fenntartja jelen szabályzat egyoldalú módosításának jogát.

A Játékszabályzattal és az Adatvédelmi szabályzat rendelkezéseivel összefüggő esetleges jogvitákban a magyar jogszabályok irányadóak, és a Pp. szabályai szerinti magyar bíróságok illetékesek.

Budapest, 2021. 09. 26.

Szervező:

PANNON Pro Innovációs Kft., székhely: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 62.