EIT Food - Klímahatás Vizsgálat
Workshop agrifood startupoknak
Ötletgazdaként, alapítóként nektek is az a célotok, hogy jelentős, pozitív hatással legyetek a klímaváltozásra? Ha úgy gondoljátok, terméketek, szolgáltatásotok valódi változást segíthet elő, de nem vagytok biztosak abban, hogyan támasszátok alá környezeti hatásotokat, regisztráljatok az EIT Food támogatásával megvalósuló klímahatás vizsgálat workshopunkra és számoljatok velünk!
A workshop célja gyakorlati tudás elsajátítása, egy olyan alapszámítás megismerése és elvégzése, mely segítségetekre lehet egy kiemelkedő pitch diasor összeállításában, akár vállalkozásfejlesztési vagy inkubációs programban vesztek részt, akár befektetők, vásárlók meggyőzése a cél. Nyerjétek el a támogatásukat és bizalmukat azáltal, hogy valós adatokra alapozott, precíz számításokkal támasztjátok alá a bennetek rejlő potenciált!
Dátum: 2023. december 12. (kedd) 16:00-19:00
Helyszín: Online, Zoom-on keresztül
Esemény nyelve: magyar
Kik vehetnek részt rajta?
Elsősorban agrifood startupok akár kezdeti, akár már előrehaladottabb fázisban, akkor is ha még bejegyzés előtt álltok és ha már bejegyzett startupként, KKV-ként működtök.
Jelentkezés:
A workshop-on való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A helyek száma limitált!
A workshop-ra minél több csapattagot várunk, de mindenkinek külön ki kell töltenie a jelentkezési lapot!
Ha érdeklődsz a program iránt, töltsd ki az alábbi formot vagy lépj velünk kapcsolatba: startup@ppis.hu
JELENTKEZEM |
Tréner:
Dudás Csaba
Környezetgazdász, üzletfejlesztési tanácsadó
Pozitív környezeti és társadalmi hatású szervezetek segítésén dolgozik közel egy évtizede.
Tréner és coach fenntarthatóság fókuszú vállalkozásfejlesztési programokban.
Több mint 150 zöldinnovációs csapattal dolgozott már.
Legújabb szakterülete a korai fázisú cégek várható klímahatásának számítása.
Munkáját és küldetését úgy foglalja össze: támogatni a hősöket.
A program az EIT Food támogatásával valósul meg. Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet élelmiszer-szakterülettel foglalkozó, tudományos és innovációs közössége az EIT Food, melynek a magyarországi Hub tevékenységét - melyet a Campden BRI Magyarország végez - 2021-től a PANNON Pro Innovációs Szolgáltató Kft. vállalkozásfejlesztési tevékenységével támogatja. Oktatási és innovációs tevékenységek kapcsán a Campden BRI Magyarország, míg startup programok esetén a PANNON Pro Innovációs Szolgáltató Kft. az elsődleges kapcsolattartó. Az EIT Food hozzájárul a fenntartható gazdasági növekedéshez azáltal, hogy startupokat és innovátorokat támogat ötletük megvalósításában számos, élelmiszeriparra és mezőgazdasági területre fókuszáló oktatási (például RIS Fellowships), innovációs és vállalkozásfejlesztési programja során.
Tudj meg többet az EIT-ról, EIT RIS-ről és EIT Food-ról: https://klimainnovacio.hu/hu/eit-food